Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Brood, banket en taart online bestellen


Klik hier en bestel online

Ons volledige assortiment aan brood, banket en taart kunt u hier bestellen met een paar eenvoudige klikken. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, maar wij willen het u ook graag gemakkelijk maken. U kunt daarom ons gehele assortiment online bestellen tot 21:00 uur, voor levering de volgende dag! Met uitzondering van zaterdag op zondag, aangezien wij op zondag gesloten zijn.

        Bekijk hier onze broden                   Bekijk hier ons banket                    Bekijk hier onze taarten

 

Uw eigen taart ontwerpen

Of het nu een logotaart, bedrijfstaart, fototaart, verjaardagstaart of een kindertaart is, u kunt uw taart zelf naar wens samenstellen met verschillende thema's, decoraties en smaken. Direct online uw taart samenstellen en bestellen? Klik dan op Ontwerp je eigen taart en maak eenvoudig uw keuzes! Voor specifieke wensen graag telefonisch contact met ons opnemen.
 

Ambacht

Al onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, door banketbakkers die verstand hebben van het bakkersvak. Door gebruik van traditionele recepten en de beste ingrediënten geniet u van ieder feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft of een ander moment gaat waarop u iets te vieren heeft.
 

Vers gemaakte taarten

Bij Ambachtsbakker de Pelikaan wordt uw taart gegarandeerd vers gemaakt. En vers betekent ook echt vers! Namelijk gemaakt op dezelfde dag dat u uw taart komt afhalen. En omdat onze bakkerij direct achter onze winkel gevestigd is, hoeven wij de taart ook niet heel lang van tevoren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u absoluut terug!